Project

General

Profile

Bug #1741

WDialog with non-default locale

Added by Стойчо Стефанов Stoycho Stefanov over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
Start date:
03/05/2013
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi,

when I change the application's locale something called "shadow-x1-x2" is missing in a modal WDialog (see screenshot).

Regards,

Stoycho


Files

modal_dialog_de.png (9.24 KB) modal_dialog_de.png Стойчо Стефанов Stoycho Stefanov, 03/05/2013 11:21 AM
#1

Updated by Стойчо Стефанов Stoycho Stefanov over 7 years ago

Of course I'm using Wt-3.3.0-rc3 and the "polished" theme

#2

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Assignee set to Koen Deforche
  • Target version set to 3.3.0

Hey,

This is something we removed in 3.3.0 --- I can't find any reference to shadow-x1-x2 in Wt. Perhaps it ended up somewhere in your application ?

Regards,

koen

#3

Updated by Стойчо Стефанов Stoycho Stefanov over 7 years ago

Hey,

thanks for your feedback. I'll take a closer look when I have time.

regards,

stoycho

#4

Updated by Стойчо Стефанов Stoycho Stefanov over 7 years ago

Hey,

you are right, it was my fault. I had translated the wt.xml resource from a previous Wt-release and now when you deprecate shadow-x1-x2 in Wt-3.3.0 I had to update my translated version of wt.xml as well.

Thanks for your help.

Stoycho.

#5

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

Also available in: Atom PDF