Project

General

Profile

Bug #3605

Possible bug with WSpinBox validator in test environment

Added by S van der Hoest over 7 years ago. Updated about 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
Start date:
09/25/2014
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Files

wt_3.3.3_spinbox_validator_issue.png (46.2 KB) wt_3.3.3_spinbox_validator_issue.png S van der Hoest, 09/25/2014 02:40 PM
#1

Updated by S van der Hoest over 7 years ago

Sorry, pressed 'enter' too fast.

If possible please change the title to: "Possible Bug with WSpinBox validator in test environment".

Here is the problem:

My application uses WSpinBox objects.

When the application runs in the WTestEnvironment however, the spinbox validators are using the default range 0 to 99 instead of the custom set range.

I updated from 3.2.3 to 3.3.3 and now my tests fail on this.

I reproduced the problem in the sample Test application, see the attached screenshot.

#2

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Subject changed from Possible bug with WSpin to Possible bug with WSpinBox validator in test environment
  • Status changed from New to InProgress
  • Assignee set to Koen Deforche
  • Target version set to 3.3.4

Hey,

I believe I know what's missing and this should be easy to fix.

Koen

#3

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from InProgress to Resolved
#4

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
#5

Updated by Emeric Poupon about 5 years ago

Hello,

I noticed weird behaviors with my application, using wt 3.3.7.

It seems there is a default range that is applied (0-99) even if no validator is set.

If I set a validator, the range is not respected using the up/down keys or the up/bottom buttons

However, it is respected when filling manually the number

Could you please confirm or inform this?

Regards

#6

Updated by Emeric Poupon about 5 years ago

Hey,

My bad, I guess I got confused with the default WSpinBox range (0-99) and the associated validator.

I have to set both in order to make them work as expected.

Also available in: Atom PDF