Project

General

Profile

Bug #3669

CMake doesn't find fcgi header files when using FCGI_PREFIX/USERLIB_PREFIX

Added by Laurence Withers over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Benoit Daccache
Target version:
Start date:
11/18/2014
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi,

When searching for the fastcgi library and include files, the build system doesn't find the include path if FCGI_PREFIX or USERLIB_PREFIX are set. I didn't notice this before since I had the fcgi development package installed on my system, so although the libraries were being picked up correctly for crosscompiling the headers were not (but being the same version there was no incompatibility). Having removed the file, the headers could no longer be found.

I think the search for the header file is just missing an entry to tell it to look in FCGI_PREFIX. Proposed patch (against git master eaad2288320fcadb8409649687baaa87a4ae3b0f) attached. This builds correctly and has the correct setting for FCGI_INCLUDE_DIR in CMakeCache.txt.


Files

wt-3.3.4-rc1-find-fcgi.patch (303 Bytes) wt-3.3.4-rc1-find-fcgi.patch Patch to allow cmake to find fcgi headers based on FCGI_PREFIX Laurence Withers, 11/18/2014 01:37 PM
#1

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from New to InProgress
  • Assignee set to Benoit Daccache
  • Target version set to 3.3.4
#2

Updated by Benoit Daccache over 7 years ago

  • Status changed from InProgress to Resolved
#3

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF