Project

General

Profile

Bug #3718

WTemplate with <iframe> or <object> blocks mouseWentDown

Added by Max Quatember over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
Start date:
01/08/2015
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi guys!

First of all a happy new year! :-)

I have a problem with upgrading from 3.3.1 to 3.3.4 RC1 (downloaded from homepage, self-built).

I have a WTemplate showing our blog on the start screen of our app.

In 3.3.4 if I connect mouseWentDown and mouseWentUp in any other widget of the app, mouseWentDown is not fired, mouseWentUp is.

Is this a bug or do I have a more intelligent way to embed other content...

(Test case attached)

best regards,

Max


Files

test.cpp (759 Bytes) test.cpp Max Quatember, 01/08/2015 09:26 AM
#1

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from New to InProgress
  • Assignee set to Koen Deforche
  • Target version set to 3.3.4
#2

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from InProgress to Resolved

Hey Max,

I could only reproduce this with the current Wt git version with IE<9 --- I've fixed this now. The actual problem was in creating the dialog rather than the event handling.

But perhaps you were seeing a different issue?

Koen

#3

Updated by Max Quatember over 7 years ago

Hi Koen!

Just checked with latest git. Everything OK for me!

Thanks a lot!

BR,

Max

#4

Updated by Koen Deforche over 7 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF