Project

General

Profile

Bug #3878

JSignal: bad argument format

Added by Emeric Poupon over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
Start date:
03/05/2015
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hello,

I have a quite "complex" layout based on Wt's WGridLayout and other WHVBoxLayout classes.

In Chromium, I can see things like that when I scroll any of the WTableView used inside layouts:

[2015-Mar-05 20:07:54.917656] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '1727.2726898351' for C type 'i'"

[2015-Mar-05 20:07:54.917766] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '1636.3636008964104'

[2015-Mar-05 20:12:20.047466] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '2727.272668160684' for C type 'i'\"

[2015-Mar-05 20:12:20.047565] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '2909.0908460380633' for C type 'i'"

[2015-Mar-05 20:12:20.117838] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '2999.9999349767527' for C type 'i'"

[2015-Mar-05 20:12:20.117954] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '3090.909023915442' for C type 'i'"

[2015-Mar-05 20:12:20.374362] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '3181.8181128541314' for C type 'i'"

[2015-Mar-05 20:12:20.374472] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '3272.727201792821' for C type 'i'"

[2015-Mar-05 20:12:20.374562] 1573 [/ ZOkB6mwPnSiH87ed] [error] "JSignal: bad argument format: '3363.6362907315106' for C type 'i'"

Therefore I just see the "Loading" background image and nothing else gets displayed.

This is quite annoying since I don't really known what I did to break the whole thing.

It is working fine on IE or Firefox.

Any idea?

Also available in: Atom PDF