General

Profile

Alan Jesser

  • Login: migizi
  • Are you a spammer?: No
  • Registered on: 10/30/2012
  • Last connection: 02/27/2018

Issues

open closed Total
Assigned issues 0 0 0
Reported issues 1 1 2

Activity

11/13/2017

03:08 PM Wt Help: RE: Site fails to load when linking IBM DB2 library
Here is the output when I run it with the default wt\_config.xml that is shipped, which uses the on process method. I... Alan Jesser
02:16 PM Wt Help: RE: Site fails to load when linking IBM DB2 library
Here's the output.
./conversion.wt --http-address 0.0.0.0 --http-port 8080 --docroot ../src/docroot/ -c ../wt_co...
Alan Jesser
01:29 PM Wt Help: RE: Site fails to load when linking IBM DB2 library
Nothing is freezing or locking up. That's what's strange. The web page will say it was returned nothing when hit. Her... Alan Jesser

11/09/2017

07:02 PM Wt Help: Site fails to load when linking IBM DB2 library
So this is a very bizarre issue. We has IBM DB2 databases. My Wt site runs fine until I link in the DB2 libraries. I ... Alan Jesser

09/26/2017

11:42 PM Wt Open discussion: RE: Would it be difficult?
I answered my own question by digging deeper into the examples and API. My jumping point was using the Blog example t... Alan Jesser

09/22/2017

01:04 AM Wt Open discussion: RE: Would it be difficult?
To better explain, all the logic is done on the back-end with my custom web server. When the back-end sends data to t... Alan Jesser

09/21/2017

02:05 AM Wt Open discussion: Would it be difficult?
Right now I have two parts of an ETL program. The front-end is done using Lapis (Lua/OpenResty) and the back-end I cr... Alan Jesser

08/16/2017

09:17 PM Wt Help: RE: Building Wt 4 question
I think I know what is causing the issue. It looks like it is coming down to how Boost is being discovered. While loo... Alan Jesser

08/08/2017

05:34 AM Wt Help: RE: Building Wt 4 question
I just compiled on a new machine using RC 2. Just the core, no haru, pango, graphicsmagick, or unwind stuff. I used t... Alan Jesser

08/02/2017

09:54 PM Wt Help: RE: Building Wt 4 question
Maybe there is something wrong with the CMake files. I built it with the core Wt stuff, the DBO, and unwinde and here... Alan Jesser

Also available in: Atom