General

Profile

Osman Zakir

  • Login: DragonOsman
  • Email: osmanzakir90@hotmail.com
  • Are you a spammer?: No
  • Registered on: 12/29/2016
  • Last connection: 05/21/2018

Issues

open closed Total
Assigned issues 4 1 5
Reported issues 5 1 6

Activity

05/19/2018

03:15 PM Wt Help: Handling POST requests from forms
Hi, everyone.
I need to know how to handle POST requests from a form in Wt. I have a form generated by JavaScript th...
Osman Zakir

05/12/2018

11:54 PM Wt Help: Hosting Wt app on GitHub
Hi, everyone.
As the title says, I'd like to know if it's possible to host a Wt app on GitHub. If it's possible, the...
Osman Zakir

05/01/2018

02:29 AM Wt Help: RE: HTML entered through WTemplate::setText not being added to page - Why?
I have this HTML: https://gist.github.com/DragonOsman/506bd2bae1dfe4c03a4bbe2a6d830324 , and I want to reproduce it a... Osman Zakir

04/26/2018

08:01 PM Wt Help: RE: HTML entered through WTemplate::setText not being added to page - Why?
Is there a way to get
<script>
tags to work in Wt?
Osman Zakir

04/24/2018

04:05 PM Wt Help: RE: HTML entered through WTemplate::setText not being added to page - Why?
I just checked again with WTemplate, and found that when I look under the "Element" tab in MS Edge's Developer Tools,... Osman Zakir
03:43 PM Wt Help: RE: HTML entered through WTemplate::setText not being added to page - Why?
That doesn't make sense to me. I have JavaScript turned on, and the JavaScript code worked perfectly in the Boost.Bea... Osman Zakir

04/23/2018

10:33 PM Wt Help: RE: HTML entered through WTemplate::setText not being added to page - Why?
Making this post to add: I commented out the code in the WApplication-derived class constructor and created an actual... Osman Zakir
06:42 PM Wt Help: RE: HTML entered through WTemplate::setText not being added to page - Why?
I used "Inspect Element" on the page and saw that the HTML I'd tried to enter wasn't there at all. That's why I'm ask... Osman Zakir

04/21/2018

07:38 PM Wt Help: RE: HTML entered through WTemplate::setText not being added to page - Why?
`WTemplate::setTemplateText`, I mean. Sorry about the mistake.
Osman Zakir
07:37 PM Wt Help: HTML entered through WTemplate::setText not being added to page - Why?
As the title says, the HTML I have in my `WTemplate::setText` isn't appearing anywhere in the `<body>` element. So is... Osman Zakir

Also available in: Atom