Project

General

Profile

Support #5870

Auth1.C sample doesn't authenticate (3.3.7)

Added by José Luis Rey almost 5 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
Start date:
08/10/2017
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hello,

I'm having troubles making this example works,

My "wt_config.xml" is ok, and the authorize URL on the log file also looks ok, but when I click on the "startAuthenticate" button, nothing happens, I just receive a "[2017-Aug-10 13:35:49.703629] 16408 - [info] "WebRequest: took 11.001ms\"

\" on the log file, but the google login page is not showed and nothing happend .....

Any suggestion?

[2017-Aug-10 13:30:34.982326] 16408 [/ HOQzW3eHsOnQQGjs] [info] "Auth.OAuthService: deploying endpoint at /oauth2callback"

[2017-Aug-10 13:30:34.982326] 16408 [/ HOQzW3eHsOnQQGjs] [info] "Auth.OAuthService: authorize URL: https://accounts.google.com/o/oauth2/auth?client_id=397863864073-44qb4rv7fu6lj4r88vth87gs8dqu7mva.apps.googleusercontent.com&redirect_uri=http%3a%2f%2flocalhost%3a8888%2foauth2callback&scope=https%3a%2f%2fwww.googleapis.com%2fauth%2fuserinfo.profile%20https%3a%2f%2fwww.googleapis.com%2fauth%2fuserinfo.email&response_type=code&state=4dUsmFaTa20tLed2fPkNElEtO9d8aHR0cDovL2xvY2FsaG9zdDo4ODg4Lz93dGQ9SE9RelczZUhz%0d%0aT25RUUdqcyZyZXF1ZXN0PXJlc291cmNlJnJlc291cmNlPW9ud3hkZmEmcmFuZD0w"

#1

Updated by José Luis Rey almost 5 years ago

Sorry, I'm talking about "OAuth.C"

Also available in: Atom PDF