Project

General

Profile

Bug #9284

WTableView does not layout correctly when inside a WTabWidget

Added by Stefan Bn 25 days ago. Updated 24 days ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
-
Start date:
11/04/2021
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

When I use a WTableView inside a WTabWidget, the WTableView does not layout correctly. I assume this forum post refers to the same problem:

https://redmine.webtoolkit.eu/boards/2/topics/15120

The WTableView is streched to the entire size of the tab widget as expected and visible by the grey border.

Problem 1: The horizontal scrollbar is displayed after the last entry in the table, instead of the lower end of the WTabWidget (see Problem1.png)

Problem 2: When the window is resized to a smaller size, the horizontal scrollbar disappears, the vertical scrollbar does not appear (see Problem2.png)

When I use the same code outside a WTabWidget, everything works as expected.

I attached a minimal sample code that demonstrates the problem, this refers to Wt 4.5.1.


Files

Problem1.PNG (11.4 KB) Problem1.PNG Stefan Bn, 11/04/2021 01:56 PM
Problem2.PNG (5.44 KB) Problem2.PNG Stefan Bn, 11/04/2021 01:58 PM
main.cpp (3.25 KB) main.cpp Stefan Bn, 11/04/2021 02:02 PM
#1

Updated by Stefan Bn 24 days ago

Update: It seems to be more like a problem in the WStackedWidget-part of the WTabWidget and this helps:

https://redmine.webtoolkit.eu/boards/2/topics/14926?r=15653#message-15653

Is this expected behavior or a bug?

Also available in: Atom PDF